SANNINGEN OM DNZ PRIVATE BETS

Vad får DU när du köper min tjänst – Dnz Private Bets?

 • Användbar information kring spelbolag och allmänt tips & tricks på både befintliga och nya konton.
 • Fritt att DMa mig om frågor & jag svarar.
 • Högkvalitativa speltips.

Varför Dnz Private Bets?

 • En fin extra inkomstkälla för dig.
 • Du sparar tid – Jag gör allt grundarbete, du lägger endast mina spel som jag tipsar om.
 • Du kan lära dig mycket om betting.

Vilka passar min tjänst främst för?

 • Du bör ha en daglig sysselsättning där du snabbt kan agera, antingen via mobilen eller datorn.
 • Du måste ha en krigskassa – Ett kapital där du kan avsätta för betting.
 • Perfekt för hobbyspelaren som försöker tjäna en peng på betting och som själv inte är kunnig/villig nog att spendera tiden.

Ok, hur går det till?

 • Efter att du har betalat din avgift får du en länk till två olika kanaler på Telegram. Ena kanalen postar jag endast information, om t.ex. tips & tricks om hur man går tillväga för att skaffa nya konton mm. Den andra kanalen postar jag alla mina speltips.
  ex.
  Dnz:
  Logga in på Bet365 och gå till matchen Real Madrid – Barcelona
  – Kortmarknaden
  (… väntar 1-2 min…) – Under denna tid är tanken att du ska logga in på spelbolaget och gå till angivna marknaden och vänta på speltipset. Tanken med detta är att så många som möjligt ska få chans att lägga samma spel till samma odds.
  Dnz:
  Real Madrid över 2.5 kort <- Speltipset
  @ 2.0 <-
  Oddset
  5/10u  <-
   Hur mycket du ska satsa

Resultat

 • Jag har under de senaste åren hittat en modell och spelsätt som fungerar utmärkt för mig. Under mina senaste aktiva två år har jag levererat över 1000 Units plus (Unit-system 1-10), varav 400+ av dessa är sedan jag startade upp denna tjänst i juni 2020. Med andra ord, om du varit med från start och ryggat alla mina spel och haft en Unit på 100kr har du tjänat/vunnit 40 000kr på mina spel sen juni. Kostnad? – 2400kr (500+700+700+500)
  Resultat: 36600kr.
  Naturligtvis förstår jag att ingen kan mäkta med att rygga alla spel, men hinner man med minst hälften av spelen så bör man vara mycket plus ändå, kan både vara mer/mindre än 400 units. Man kan ju faktiskt ha turen att man missat några av förlustspelen och hunnit med fler av vinnarna.
 • Jag besitter i skrivande stund på en ROI nära +20% på över 500 spel sen juni.
  ROI = Return on investment, dvs. hur mycket vinst (i %) man gjort på sina investeringar (lagda spel). I grova drag kan man säga att man kan förvänta sig 20% vinst på varje speltips ni ryggar ifrån mig, över tid.

Låter nästan för bra för att va sant – Vilka risker finns det med detta?

 • Har du ingen kontroll på ditt eget spelande kan speldjävulen eller ditt ego ta över ditt spelande. Du tappar kontrollen på både dina spel, mina spel och ditt Money management.
 • När du börjar vinna mycket pengar kommer spelbolagen att limitera dig. Detta betyder att du inte längre kommer att kunna få in din tänkbara insats och kommer att behöva skaffa nya konton.”Är det inte bara att skapa ett konto på polarens namn och köra vidare?”.Exakt så enkelt är det inte. Finns en hel del grejer man bör tänka på, annars risk för att de stänger ner ditt nya konto – Mer om detta i infokanalen.

Vikten av att vara långsiktig

 • En dag, en helg, en vecka, en månad av resultat säger egentligen inte jättemycket. Det är lätt att hoppa på ”den nya tipstern” som satte allt en helg och förväntas att göra likadant näst kommande spel. Så funkar det inte riktigt.
  1 bra helg – 1 vecka säger ingenting.
  1 bra månad säger inte jättemycket.
  2–3 bra månader säger en del.
  6-12mån av goda resultat säger mycket. Det gäller naturligtvis både positiva och negativa resultat. Se det lite som att investera i Aktier/Fonder (förutom att det inte är lika passivt).

Men Dnz, om du tjänar så pass bra på dina speltips, varför tar du betalt för att dela dina speltips?

 • Det kom till en gräns där mina speltips på Twitter inte gav så mycket som innan. Dels att jag hade närmare 6000 följare och ponera att 20% av dessa ska kriga om samma spel. Oddsen kommer att sänkas otroligt fort och ni som hann -> Stor risk för limitering. Då t.ex. vissa spelbolag har infört bullshits som grupplimiteringar. Det betyder att du kan bli limiterad även om du inte ens vunnit en enda krona på ditt konto. Detta scenario minskas drastiskt med en liten sluten grupp.
 • Även detta blir en ny inkomstkälla för mig och jag har lärt mig mycket. Jag startade upp mitt Aktiebolag och lärde mig driva ett litet företag, lärde mig bokföring, skatt, moms och allt vad det innebär. Helt enkelt en chans för mig att jobba med det jag verkligen tycker om och bryta mig fri ifrån ekorrhjulet.
 • Genom att jag gick privat och började ta betalt för mina speltips har jag kunnat erbjuda mina kunder en betydligt större möjlighet att tjäna pengar på mina speltips än vad de hade tidigare när det kanske var hundratals som krigade om samma spel.

Hur många är det i din grupp?

 • Jag har lagt upp ett maxtak för antal deltagare för att kunderna ska få en så exklusiv upplevelse som möjligt, dels att odds inte ska sänkas för fort och att ni behöver spendera mindre tid att lösa nya konton. Mitt maxtak för antal deltagare är 100st.
 • 100st deltagade/kunder är dock inget jag lyckats nå. Det har varierat lite mellan 30-60 deltagare hittills. Ju färre deltagare är egentligen bara bättre för er.

Pris

 • Jag har laborerat lite med priset och har nu kommit över ett pris som känns rimligt för mig – 700 SEK. För er som inte har en inblick om egenföretagande tänker – Oj jävlar så du tjänar 70 000kr (700 x 100, om maxtal) per månad genom denna tjänst!?– Nej, verkligen inte. Vi räknar lite på det. (Om jag inte räknat rätt, så rätta mig gärna) .700kr in på kontot:

– 140kr 25% moms (700 * 0.2%) -> 560kr
– 176kr arbetsgivaravgift (560 * 31.4%) -> 384kr
– 84kr bolagsskatt(384 * 22%) -> 300kr

Kvar som jag får:
300kr (700-140-176-84)

Med andra ord tjänar jag ca 43% av den summan jag får in och i exemplet ovan blir det alltså 300kr. Detta om jag hamnar under statliginkomstskatt, annars är det ännu mer skatt.

 • Så om jag får in maxantalet personer på 100 personer och har samma pris kan jag ta ut en lön på 30 000kr/mån netto. En bra väg dit men det får bli en process. Så sedan start får jag in runda slängar 20 000kr/mån innan alla avgifter/moms, baserat på antal deltagare hittills. Om jag hade tagit ut en månadslön hade det då varit ca 8600kr/mån. Det är en del, men långt ifrån vad vissa vill få det till. Att vara transparent med summor är en liten del av mig som jag delat med mig redan sen start.

Slutord

 • Tanken med denna långa text är egentligen att både svara på era frågor och för att få allt samlat på ett ställe.
 • Om denna text har väckt ert intresse för att köpa min tjänst, så har jag lyckats med mitt SÄLJ! Nej men skämt åsido. Detta är en business och jag behandlar detta som mitt jobb och har fullt ansvar. Känner du att du vill köra på tjänsten – maila ditt namn och land till info@dnzbetting.se.

Bästa, bästa hälsningar

Dnz