Oktober 2020 – CL – EL – HERE WE GO!

Olikt från september började oktober med en ordentlig SWIPE och en rush på +5 000kr på EL-kvällen och sedan helgen. Efter det en liten dipp vid Landslagsuppehållet. Sen hände det en grej – JO, CHAMPIONS LEAGUE & EUROPA LEAGUE. Två ordentligt fina turneringar som jag personligen håller högst (bettingmässigt). Superintressant och finns mycket värde att hämta. Spelbolagen går bananas och mycket marknader här för mig och min grupp. Likt tidigare år började CL & EL mycket bra personligt (spelmässigt) och efter månadens slut landade vi på en fin summa.

Oktober 2020 i siffror

Antal dagar plus 21✅
Antal dagar minus 7⛔
Dagar utan spel 3
Resultat +24 684kr
Enskilda bästa dagen +3 482kr
Enskilda sämsta dagen -1 701kr

Mycket högre volym än senaste månaderna. Hela 312 spel privat (många arbs förstås också som reggas här). Detta p.g.a CL & EL givetvis.

Dnz Private Bets P4 (1 okt – 31 okt)

Tjänsten gick trevande denna månad måste jag erkänna. Många betting tips var misstimade. Hann (privat) betydligt fler spel än vad som rekades och de som rekades hade många maximal oflyt. Varians – kommer och går och man måste förstå det i denna bransch. Dock lite svårt att förklara det för vissa medlemmar som faktiskt kan gnälla efter några sämre dagar. Inget ont om er, ni har rätt att gnälla, men snälla inte efter några dagar.

Hur som helst slutade oktobers resultat i Dnz Private Bet P4 på endast +6.2% ROI efter 125 spel och resultat på +30u. Inget resultat jag är nöjd över, långt ifrån, men plus ändå plus. 30u ska gott och väl kännas i kassan ändå. I slutändan är det Resultatet som räknas, inte ROI. Du kan ha 50 spel och +30% ROI och tjäna 30u och du kan ha +5% ROI på 200spel på en månad och tjäna 60u.

Vad väljer du?

Resultat > ROI i en sån här tjänst, även om jag själv skyltar med ROI en hel del.

Jag förstår att folk kan höja ögonbrynen om hur jag kunnat tjäna ca 24k på betting denna månaden men ändå gått lite knakigt i tjänsten. 
– Jo,  timingen varit usel denna månad. Många många spel som jag lagt hinns inte reka ut. Vissa är utstick och baserade på rörelser mm. Måste agera otroligt snabbt och kvickt för att hinna med. Inte ens jag själv hinner med många av dem. Utöver det håller jag fortfarande fullt på med surebetting och dessa resultat är också inräknade, samt ryggar. Jag önskar hellre att vi vinner tillsammans i tjänsten än jag vinner mer privat, men så är det ibland. Denna månad var en sådan månad där det privata gick bättre än det som rekades ut. Sånt som händer. Nästa månad kanske är tvärt om.

November är igång hos Dnz Private Bet P5 (1 nov -30 nov)

Dra ett mail till info@dnzbetting.se och anmäl dig. Känner att variansen är mer med oss denna månad!

Återigen, tack för att ni gör detta möjlig för mig, för dig & för oss!

xx

Dnz