DnzBetting Private Bets

Under flera års tid har jag delat gratis speltips via Facebook, Spelsnack, Twitter och tillslut via 1×2. Nu är det dags för mig att ta nästa steg! Planerad lansering av DnzBetting Private Bets är den 15 juni, 2020 och pågår till
15 Juli! Då kan du som kund fortsätta ta del av DnzBettings speltips.

Varför?

Att ha delat med mig av öppna och gratis speltips har varit mycket lärorikt och något som troligtvis uppskattats av många. Jag känner dock att jag stått och stampat på samma ställe ett tag och har därför beslutat mig för att dela med mig av min erfarenhet och kunskap på ett annat plan. Detta med en förväntan att utvecklas och fortfarande leverera högkvalitativa speltips.

Information om Private Bets

Var?

  • Via applikationen Telegram där notiserna är bättre än Twitter. Man kan även ha den som webbapp med skrivbordsnotiser om man sitter vid datorn.

Pris och antal personer

  • Öppningserbjudande: 500 SEK första månaden (ingen bindningstid).
  • Börjar med ett maxtak på 100 personer (kan eventuellt revideras).

Förväntat antal spel

  • Uppskattningsvis ca 50-80 spel/månad.

Allmänt

  • Har under senare tid startat upp företag och tjänsten är naturligtvis vit och laglig. I priset är 25% moms inkluderat.
  • Betalningen sker i förskott varje månad och Swishas till DnzBettings företagskonto.
  • Majoriteten av spelen kommer fortfarande att sänkas i odds. Det gäller att vara snabb för att ta del av speltipsen på bästa sätt.

Hur anmäler jag mig?

Maila info@Dnzbetting.se med följande:

EDIT:
Pga att banken tar extrem tid på sig får första månadens faktura gå via Frilans finans istället för att ni betalar till företags kontot. (Jag som förlorar på det endast)

Därför behöver jag lite mer uppgifter till denna gång:
– Fullständigt namn
– Telefonnummer
– Adress
– Postnummer
– Ort
– Användarnamn på Twitter

Först till kvarn gäller!

Bästa hälsningar

DnzBetting