BETTING – EN FANTASTISK MÖJLIGHET + EM 2020 SUM

Betting

Betting, vadslagning eller sportsbetting. Detta ord som samhället vill få det kopplat till negativitet. Ja, jo visst Jag är helt med att många lider av eller har lidit av spelproblem och att speldjävulen har helt eller stundtals tagit över personan. Med det sagt vill jag absolut inte få folk som slutat/inte bettar att börja med betting. Det är verkligen inte för alla.

Men för oss, för mig, och alla andra som har det under kontroll och kanske tillochmed tjänar en eller två hackor på detta. Är detta en möjlighet, en möjlighet att bryta sitt ordinarie 8-17 vardagen, jaga sina mål och istället skapa sin egen vardag med en hobby som förvandlades till ett roligt jobb.

Sommaren 2018 – VM i Ryssland, var då tiden jag ansåg min bettingkarriär tog fart. Innan dess var jag nästan vilken spelare som helst, magkänslospelaren, flashscore analytikern, you name it. 

Nu 3 år senare med vetskapen om the magic formula om hur man kan tjäna pengar på betting.

Efter mina år i bettingbranschen har jag ändå kommit fram till att bli en lyckad bettare är egentligen väldigt enkelt, men absolut inte lätt. Det största hindret – Ditt ego. 

Lär du dig bemästra eller i alla fall förstå sig på detta är vägen mycket lättare.

Kort guide till dig som känner att du inte tjänar pengar på betting just nu. 

  • Bokföra, på så sätt vet du vad du tjänar/förlorar pengar på. Bokför även spel du ryggar, så du verkligen fattar om du tjänar eller förlorar pengar på den du ryggar.
  • Svälj ditt ego och sluta lägga egna spel. Speciellt om du inte är en vinnande spelare på den marknaden. På detta sätt slutade jag spela t.ex. 1-X-2 och la fokus på andra marknader. Du kan inte vara bra på allt direkt.
  • Fixa tjänster som du tror kommer att gynna ditt spelande. Kan va tjänster inom information, speltips eller annat. Jag var själv emot detta ett tag, uppväxt ganska fattigt med mindsetet att inte köpa tjänster som jag själv kan utföra eller lära mig snabbt. Men vad jag lärt mig är – tid är pengar. Kan du betala för en tjänst som sparar dig flera timmar per vecka – Köp. Kan du betala för en tjänst som hjälper dig att tjäna pengar ? – Köp. Givetvis ska köpen passa dig också, men testa. Dessa tjänster kostar mindre än du tror. Alternativkostnaden är i många fall värre. 

Betting har givit mig en väg till frihet. En väg till att nå närmare mina mål om att göra det man tycker om, drömbil, drömhus mm, som mitt vanliga jobb har svårt att ge. Hade jag velat hade det fungerat att sluta på mitt nuvarande heltidsjobb och ändå överleva. Med det sagt jobbar vi som har det såhär otroligt mer än de andra också. Men för oss som har detta som jobb, känns de inte som jobb, i de flesta fall. Ibland är det oerhört tuffa tider. Skallen får jobba rejält. Svag mentalt och du rycks med speldjävulen direkt. 

Summering EM 2020 (+lite Copa America & MLS)

Privat var denna den absolut mest hektiska period på väldigt väldigt länge, kanske någonsin. Som tur är, hårt jobb lönar sig.

Summa Juni + Juli (1-11):
41 311 + 16 697 = 58 008 kr.

Tjänsten gick också bra. En period med väntat en hög volym.

Antal spel: 289📊
Vinster: 151✅
Förluster: 123⛔️
Voids: 15♻️
ROI: +10.1%📈
Resultat: +85.2u 💰

 

Väldigt hög volym där jag känner att stats och känslor inför matcher var svårare att analysera än i ligorna. Trots det tyckte jag det gick bra även om jag givetvis siktar högre. Värt att notera är att oddsen höll uppe länge och de flesta kunde rygga. Dessutom skippades Betbuilder vid drop, vilket ger en mer fair ROI och resultat imo. 

Nu blir det paus tills augusti någon gång. Vi hörs av på Twitter.

Ha en fantastisk sommar,

xx

Dnz